top of page
2B Bio kruidenpeeling
Wat is biopeeling?
De term biopeeling is geen merknaam. Het betekend (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie. De biopeeling van 2B biobeauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering. 
Deze biopeeling methode is gericht op het verwijderen van de dode huidcellen bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten en microvezels van de biopeeling dagen de huid uit om zich te vernieuwen en te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden.
 
Welk resultaat kunt u verwachten? 
De huid  wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme wordt opnieuw geactiveerd en de huidspanning wordt van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn nauwer, en gladder, pigmentvlekken worden vervaagd. Een stevige opkikker die de huid ogenblikkelijk mooier maakt. Het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar. Na de behandeling kan de huid 2 á 3 dagen lichtjes schilferen.
Effectief bij:
* Snelle oppepper 
* Behandeling van rimpels
* Fijne lijntjes
* Pigmentvlekken
* Littekens
* Doffe (rokers) huid
* Vette huid
* Acne
* Rosacea 
Wanneer:
Als kuur, 3 maal binnen 10 dagen bij probleemhuiden. Of eenmaal per week gedurende 4 weken bij gevoelige huiden. Ideaal om de kuren in voor-en najaar te herhalen. Behandelingen tussentijds herhalen iedere 4 á 6 weken. Of als oppepper iedere 6 weken.
Behandeling
Reinigen, wenkbrauwen epileren/harsen, onzuiverheden verwijderen,
bio peeling, masker, verzorgen en beschermen.
Prijs
1 behandeling 60 min voor € 69
Kuur, 3 behandelingen in 10 dagen voor € 190
Nazorg 2B Biopeeling:
Omdat de 2B Biopeeling nog 10 dagen in uw huid doorwerkt geven wij u graag enkele tips: 
 • Drink 1,5 tot 2 liter water per dag. 
  Zo voert u de afvalstoffen af. Wanneer u niet voldoende water drinkt kunt u door afvalstoffen last krijgen van huidonzuiverheden of hoofdpijn. Ook kan uw huid wat roder worden. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken de dag na de behandeling.
   
 • Gebruik de producten van 2B Biobeauty voor een optimaal resultaat.
  U behaalt hierdoor snellere en mooiere resultaten, en beperkt ook de kans op en evt. allergische reactie.
 • Vermijd 10 dagen na de biopeeling zonnebaden (vakantie of zonnebank). 
  Uw huid is na een 2B Biopeeling bezig zich te vernieuwen. Als u onder de zonnebank gaat, loopt u het risico dat het teveel wordt voor uw huid. Als u gevoelig bent voor overpigmentatie kunt u zelfs pigmentvlekken ontwikkelen. Vermijdt daarom het zonnebaden de eerste 10 dagen na de behandeling. Een biopeeling ondergaan de dag voor vertrek naar een zonnige vakantiebestemming, is dus geen goed idee.
 • Gebruik een beschermende en verzorgende Sun Block. 
  Sluit uw dagverzorging af met de 2B Bio Defense (sun block) om zo uw huid optimaal te beschermen tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.
   
 • Scrub bij lichte schilfering van de huid.
  3 à 4 dagen na de biopeeling behandeling kunt u een lichte huidschilfering opmerken. U kunt dan de huidvoorzichtig scrubben met de 2B Bio Gommage. Vervolgens brengt u een masker aan naargelang uw huidtype
2b bio peeling 2.jpg
2b bio peeling3.jpg
2b bio peeling.jpg
bottom of page